SIX Bergen Impact Coffee

SIX BERGEN IMPACT COFFEE

I samarbeid med Impact HUB Bergen har vi startet SIX Bergen – Impact Coffee, en månedlig serie av kaffe, frokost og samtaler om sosialt entreprenørskap og samfunnsinnovasjon. Målet med serien er å skape en arena for folk som er interessert i temaet på tvers av sektorer. Alle er velkommen til å delta, både frivillige, private og offentlige aktører stikker hodet innom på disse frokostene.

Meld deg inn i gruppen, og bli med i SIX nettverket lokalt i Bergen.

Om mulig har morgenkaffen nå blitt enda et hakk viktigere.

 

 

Historier om inkludering

Denne perioden satte vi “inkludering” som overordnet tema for frokostmøteserien, og snakket blant annet om arbeidsinkludering og sosial ulikhet i helse.

Høstens tema er ennå ikke satt, men før vi runder av inkluderingstemaet har vi satt opp to arrangementer med Smart City som utgangspunkt. Første arrangementet var vi så heldige å er vi så heldige å få med oss Silje Bareksten fra Oslo Business Region for å snakke om Smart Oslo Accelerator.

Andre arrangement foregår under Innovasjonsuken OPP, med Jacob Grieg Eide fra Smart City Bergen  og Torhild Eide Torgersen fra Design Region Bergen.

Arrangementer:

30.august: Smarte og inkluderende byer #1

28.september: Smarte og inkluderende byer #2

Hva er SIX?

SIX Bergen er et samarbeid mellom Folkelig og Impact HUB, fordi vi ønsker å etablere en møteplass og et miljø for folk som er interessert i samfunnsinnovasjon, bærekraft og entreprenørskap. SIX er et lokalt nettverk i Bergen, og vi møtes siste onsdag i måneden for samtaler om ulike temaer innenfor samfunnsinnovasjon over en kopp kaffe på Impact HUB Bergen (Kart)

Nettverket er åpent for alle som er interessert i  ulike måter å skape positive samfunnsendringer på.