SIX Bergen Coffee

SIX BERGEN COFFEE

– SOCIAL INNOVATION EXCHANGE

Inspirert av våre venner i SIX Oslo har vi i samarbeid med Impact HUB Bergen startet SIX Bergen – Social Innovation Exchange Bergen, en månedlig serie av kaffe, frokost og samtaler om sosialt entreprenørskap og samfunnsinnovasjon. Målet med serien er å skape en arena for folk som er interessert i temaet på tvers av sektorer. Alle er velkommen til å delta, både frivillige, private og offentlige aktører stikker hodet innom på disse frokostene.

Meld deg inn i gruppen, og bli med i SIX nettverket lokalt i Bergen.

Om mulig har morgenkaffen nå blitt enda et hakk viktigere.

 

 

Historier om inkludering

Denne våren satte vi “inkludering” som overordnet tema for frokostmøteserien, og snakket blant annet om arbeidsinkludering og sosial ulikhet i helse.

Høstens tema er ennå ikke publisert men før vi runder av inkluderingstemaet er vi så heldige å ha fått med oss Jacob Grieg Eide fra Smart City Bergen for å snakke om inkluderende, smarte byer.

30.august: Inkluderende, smarte byer

 

Hva er SIX?

SIX er et verdensomspennende nettverk som fokuserer på samfunnsinnovasjon. SIX sin visjon er å gjøre folk fra hele verden til bedre innovatører ved å knytte de til likesinnede, utveksle metoder og dele løsninger globalt. Det finnes regionale SIX nettverk både i Australia, Afrika, Europa, Canada, Latin Amerika, India, Asia og for de nordiske landene – som SIX Bergen er en del av.

 

SIX Bergen er et lokalt nettverk og vi møtes en onsdag i måneden for samtaler om ulike temaer innenfor samfunnsinnovasjon over en kopp kaffe på Impact HUB Bergen (Kart)

Nettverket er åpent for alle som er interessert i  ulike måter å skape positive samfunnsendringer på.